Maturanti pripremite se

Nakon duže pauze vrijeme je za prve obavijesti za ovogodišnje maturante, odnosno one koji će polagati Državnu maturu. O čemu se radi pročitajte u nastavku članka koji je pripremila naša koordinatorica Marijana Nikolić.

 

 

Počele su prijave ispita državne mature za ljetni rok 2013/14. Prijave traju do 01.02.2014. U tom roku potrebno je odabrati i prijaviti sve obvezne i izborne predmete koje namjeravate polagati a potrebni su za upis željenog studija. Studijske programe nije još potrebno prijavljivati. Kalendar aktivnosti za DM 2014 pogledajte ovdje.

Svi učenici koji su u našoj školi maturirali i polagali ispite državne mature a žele ponovo polagati neke ispite ili se samo ponovo prijaviti na studijske programe u 2014, te im trebaju novi korisnički podatci, sve upite mogu postaviti putem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kalendar polaganja ispita Državne mature u školskoj godini 2013/14. možete pogledati ovdje. Ispitne kataloge za 2013/14. možete pogledati ovdje, a pravilnik o polaganju ispita državne mature na ovom linku.

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr