Odjave, promjene...

Obavijest za maturante vezana uz:

 

Odjava, promjena i naknadna prijava ispita

 

 

Naknadne prijave, promjene i odjave ispita propisane su člankom 17. i 18. Pravilnika o polaganju državne mature.

Odjave ispita, rok: do 30. travnja 2014. (uključujući taj dan).

Kako se prijavljeni ispiti odjavljuju?

1. Učenici koji ove školske godine završavaju četvrti razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj ispite odjavljuju u svojim školama, na način da se jave ispitnome koordinatoru u školi, koji će ih uputiti u daljnje postupanje.

2. Ostali pristupnici javljaju se Centru putem e-maila na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., putem koje će dobiti naputak o daljnjim postupcima.


Promjene ispita, naknadne prijave, rok: do 19. travnja 2014. (uključujući taj dan)

Kako se može naknadno prijaviti ispit ili promijeniti prijavljeni ispit?

1. Učenici koji ove školske godine završavaju četvrti razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj zamolbu za naknadnom prijavom ili promjenom prijavljenoga ispita dostavljaju školskom ispitnom povjerenstvu koje donosi odluku o opravdanosti zahtjeva i o tome obavještavaju Centar.

2. Ostali pristupnici zamolbu sa priloženom dokumentacijom iz koje je vidljiva opravdanost razloga za naknadnom prijavom ili promjenom ispita, - Zamolba za naknadnu prijavu - Zamolba za promjenu ispita dostavljaju Centru poštom na adresu:

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja

10000 Zagreb

Petračićeva 4

uz naznaku (Povjerenstvo za ispite dm)

Za dodatne informacije i pomoć u vezi s pitanjima koja se odnose na državnu maturu pristupnicima su, na stranici Postani-student, dostupne brošure s detaljnim informacijama, a za dodatna pitanja mogu se javiti telefonom na broj Info centra: 01 4501 899 ili e-mailom na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. S obzirom da su školski praznici baš u vrijeme rokova molim maturante da se jave na vrijeme kako bi u zadanom roku obavili sve potrebne radnje u vezi odjave, promjene i naknadne prijave ispita.

Svog ispitnog koordinatora potražite ponedjeljkom, srijedom i petkom preko velikog odmora u zbornici Srednje strukovne škole!


Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr