Aktivnosti

Terenska nastava 2.c

Učenici 2.c razreda s razrednicom Jolandom Krnić Zmijanović bili su 2. listopada na terenskoj nastavi u šibenskoj gradskoj jezgri.

Svaki je učenik predstavio po jedan spomenik srednjovjekovnog i renesansnog Šibenika svojim kolegama te su čuli izlaganja o znamenitim šibenskim piscima, graditeljima i znanstvenicima.

Obilježavanje Europskog školskog dana sporta

Učenici Srednje strukovne škole, u srijedu 30.rujna 2020. obilježili su Europski školski sportski dan. Glavni cilj je promocija tjelesne aktivnosti i zdravlja među školskom djecom.
Zbog pandemije Covida nismo mogli organizirati sportske aktivnosti u nogometu, odbojci stolnom tenisu. Slijedom toga učenici 4.a razreda sa svojom prof. TZK Sorajom Dražić-Balov organizirali su pješačenje od 6 km i sportsko rekreativne sadržaje na otvorenom.

Kutijice

Da ne bi mislili da su naši stolari besposleni. Vrlo su aktivni i samozatajni, a u objavi na ovom linku možete vidjeti fotogaleriju nekih od njihovih posljednjih uradaka.

 

SEA-Stainability projekt

Nastavnice Ana Grubišić i Marijana Nikolić sudjelovale su na stručnom usavršavanju u sklopu SEA-Stainability projekta gdje osmišljeno 18 novih projekata u cilju razvoja učeničkih kompetencija nužnih za 21. stoljeće.

Više o svemu možete pročitati na ovom linku.

Strukovni nastavnici u pripremi tla i sadnji ljekovitog bilja

Osim virtulane učionice (s obzirom na okolnosti) naši su strukovni nastavnici iz područja poljoprivrede: Marko Baranović, Branka Bilandžija i Pero Grgić pripremili tlo i posadili cca 200 sadnica ljekovitog i začinskog bilja - iz sredstava naše učeničke zadruge Ruke. Ovim putem pozdravljamo naše učenike i učenice. Jedva čekamo da zajedno s vama planiramo naše aktivnosti u školskom vrtu. Ljepše je kad ste vi uz nas.

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 33 83
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr