Dani kruha 2023

U povodu Dana zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetskog dana hrane učenici agroturističkog smjera pod vodstvom nastavnice Damire Škarice predstavili su se slanim i slatkim jelima koja su pripremili od različitih tijesta.

Na izložbenim stolu učenici su ponudili dva tradicionalna jela - komišku pogaču i soparnik koji je kao tradicionalno hrvatsko jelo uvršten na Listu zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske. Foccacia i grisini izloženi su kao talijanski predstavnici jela od dizanog tijesta. Plemenitoj jeseni zahvalili smo se na bogatim plodovima koje nam daje pripremom nekoliko ukusnih slastica od voća. Ponudu stola obogatili su učenici 1. A i 3. A razreda koji su samoinicijativno izradili i izložili razna slana i slatka jela te im se ovim putem zahvaljujemo na trudu i sudjelovanju.

Nekoliko fotografija slasnih pekarskih proizvoda možete pronaći na ovom linku.

 

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr