Obavijesti

U školu još neće svi...

Od ponedjeljka 10.05. s nastavom u školi (model A) nastavljaju samo završni razredi, dok ostali nastavljaju na daljinu po modelu C. U školi i izvan škole realizirat će se praktična nastava za sve razrede.

Službenu odluku o ovom možete pronaći na ovom linku.

Još dva tjedna doma

Prema preporuci Stožera civilne zaštite ŠKŽ s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i preporuku Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport ŠKŽ u razdoblju od 26. travnja do 10. svibnja 2021. nastava će se organizirati prema C modelu (nastava na daljinu).

Odluku možete pronaći na ovom linku.

Novi online ciklus

U razdoblju od 12. - 26. travnja 2021., zbog pogoršane epidemiološke situacije, nastava će se za sve razrede realizirati po "C" modelu - nastava na daljinu. Molim učenike da prate objave razrednika i predmetnih nastavnika i redovito sudjeluju u nastavnom procesu na daljinu.

Obavijest kandidatima prethodnog natječaja

Obavijest o rezultatima natječaja za popunu radnog mjesta nastavnika/ce psihologije možete pronaći na ovom linku.

Malo u školu, malo doma

Na osnovu preporuke stožera CZ ŠKŽ, Šibensko kninska županija je dala suglasnost za način organizacije rada osnovnih i srednjih škola za razdoblje od 22. ožujka do 1. travnja 2021. Za našu školu to znači redovna nastava za sve završne razrede i obavezan dolazak na praktičnu nastavu i vježbe u školskim praktikumima i izvan škole (vanjska praksa) za sve ostale razrede.

Ostala nastava provodit će se na daljinu.

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 33 83
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr