Aktivnosti

Nastavnici u poduzeća - praksa za nastavnike

U projekt „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“ koji je pokrenuo Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih uz pomoć projektnih partnera Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskog veleposlanstva i Zaklade Znanje kako bi se ostvarila bolja povezanost sektora obrazovanja i gospodarstva uključila se i Srednja strukovna škola Šibenik i poslala strukovnog nastavnika Peru Grgića na praksu u Slavoniju.

Read more: Nastavnici u poduzeća - praksa za nastavnike

Vito je prvak Hrvatske!

 Vito Ferara, učenik 3.c razreda postao je Prvak Hrvatske u sportskom ribolovu! Bravo Vito!

 

Mate Perica treći stolar u Hrvatskoj!

Na ovogodišnjem WorldSkills Croatia 2022. državnom natjecanju za učenike strukovnih škola u disciplini STOLARSTVO, kvalifikacija STOLAR, koje se održalo u Zagrebu od 10. do 12.5.2022. naš učenik Mate Perica osvojio je treće mjesto.

Read more: Mate Perica treći stolar u Hrvatskoj!

Bluesky nails kozmetika

29.4.2022. u pedikerskom praktikumu je održana edukacija Bluesky nails kozmetike. Edukatorica Bruna Mijakić nam je demonstrirala tehnike trajnog laka, builder gel i gumi gel tehnike. Sudjelovale su učenice 3.b razreda, kozmetičari.

Read more: Bluesky nails kozmetika

Terenska nastava agroturističkih tehničara

12. travnja 2022. godine agroturistički tehničari 2. A i 3. A razreda u pratnji strukovnih nastavnika: Marka Baranovića i Pere Grgića posjetili su Vrtove lunjskih maslina, siranu Gligora i OPG Kovačević.

Read more: Terenska nastava agroturističkih tehničara

Lokacija

sample image

Od školske godine 2011/12. na novoj lokaciji i stalno u jutarnjoj smjeni!

Kontakt

  • Adresa: Srednja strukovna škola, Ante Šupuka 31, Šibenik 22000
  • Tel: 022 21 44 84
  • E-mail: ravnatelj@ss-strukovna-si.skole.hr
  • Website: www.strukovna.hr